Gertrud i Krylbo bad att få mönster till Björnkramskläder och för ett tag sedan kom bilder på sju fina björnar. Gertrud skrev att det är många asylsökande i hennes kommun och att hon ville dela ut Björnkramar till några av dessa flyktingbarn. Den första fick en liten kille från Syrien, som blev väldigt glad. Likaså hans mamma.
 
 
 
Det är roligt att se att Björnkramsprojektet kan föda nya initiativ. Björnkramarna ska vara glädjespridare. Exakt hur, var och till vem de delas ut är inte det viktigaste!
 
En av mina bästa vänner kontaktade mig och frågade om det fanns en Björnkram till en hjärtsjuk tjej i hennes bekantskapskrets. Det fanns ingen färdig björn så det tog sin tid, men till slut blev det en Hedvig (efter min egen energiska lilla hund) som fick åka iväg till K. Vi hoppas att hon skänker glädje och kanske även tröst i sitt nya hem.
 
 
Hedvig
 
 
I december kom ett mail från Ann-Christin med bilder på tre jättefina Björnkramar som hon gjort och lämnat till Frälsningsarmén i Ystad. Isak, Agnes och Iris blev via dem julklappar till behövande barn.